Kapaklı'da eğitim veren Başakşehir Koleji'nin ilkokul ve ortaokul öğrencileri, Türkiye geneli yapılan 'Okulistik' sınavında birinci oldu.

Kapaklı'da eğitim veren Başakşehir Koleji'nin ilkokul öğrencileri 2/A sınıfından Mert ÇAKIN, 2/B sınıfından Eren ÇAKAN, 3/A sınıfından Duru ERDEM, ortaokul öğrencilerinden 8/A sınıfından Hüseyin CİN, Kaan UYGUNER, 8/B sınıfından Zeynep YAMAN Türkiye geneli yapılan 'Okulistik' sınavında birinci oldu.

“HEDEFİMİZ ZİRVEDE KALMAK”

Türkiye genelinde 68971 kişi, il genelinde 2926 kişi arasında birinci olan öğrenciler okullarını en iyi şekilde temsil etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Başakşehir Koleji İlkokul Müdürü Savaş Coşkun, öğrencilerin çeşitli branşlarda girdikleri sınavda gösterdikleri başarılarla gurur duyduklarını vurgulayarak, hedeflerinin eğitim ve öğretimde zirvede kalmak olduğunu bildirdi.

Başakşehir Koleji Ortaokul Müdürü Aylin Arda da, Başakşehir Koleji olarak başarı odaklı eğitim verdiklerini belirterek, sistemli çalışma ve sorumluluk sahibi olmanın, derece getirdiğini ifade etti.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Arda, "Okulistik'te Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunur. Bu dersler ve derslere ait içerikler, Türkiye'deki tüm okullara dağıtılmış ders kitaplarının konularına uyarlanabilen bir yazılımla yönetilir.

Okulumuz dersler bazında da başarılı olduğunu bir kez daha kanıtladı.  2. Sınıflarda Türkçe dersinde bölgede  1., 3. Sınıflarda Türkçe ve İngilizce derslerinde ilçede 1., 4. Sınıflarda İngilizcede ilde 2., 5. sınıflarda  İngilizce dersinde il genelinde 1., 6. sınıflar Türkçe dersinde il genelinde 2. olmuştur. Bu büyük başarının elde eden tüm öğrencilerimize, onları en iyi şekilde, büyük bir özveriyle yetiştiren öğretmenlerimize ve her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.” Dedi.