Kapaklı Gazetesi - N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl pandemi nedeniyle sanal koşu olarak gerçekleşti. Hızlı ve güvenilir için sayfamıza davetlisiniz. İstanbul ile beraberinde 50 ilde farklı noktalardan katılımcılar, bulunduğu yerden koşuya katıldı. Koşuya Başakşehir Okulları TEMA Koşu Takımı da katılım sağladı.

Pandemi koşulları nedeniyle yalnızca 42 kilometre koşucularının fiziki parkurda yer aldığı N Kolay İstanbul Maratonu 5-10 ve 15 kilometrelik sanal koşu seçenekleriyle bu sefer sadece İstanbul’da değil, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir köşesinde koşuldu.

EN FAZLA BAĞIŞ TOPLAYAN BİRİNCİ KOŞU TAKIMI OLDULAR

Başakşehir Okulları, TEMA Vakfı önderliğinde Çocukların Orman Ekosistemi ve Yaşamın Çeşitliliği Eğitimi almasına ve Hayrettin Karaca Ağaç Kardeşliği Ormanı oluşturulmasına destek olmak için 23 gönüllü koşucu ile 270 bağışçıya ulaşarak 10.466 TL topladı. Böylece Başakşehir Okulları tüm ülkede TEMA Vakfı adına koşuya katılan en fazla bağış toplayan 4., en fazla bağışçıya ulaşan 1. kurumsal koşu takımı olmayı başardı.

“İYİLİK PEŞİNDE KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Takım kaptanı Kıvanç Dizman, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “23 gönüllü koşucumuz ile takım olarak yürüttüğümüz proje sonucunda toplamda 70 çocuğa doğa eğitimi olanağı sağladık. 270 bağışçıya ulaşarak kurumsal firmalar arasında 1. Koşu takımı olmayı başardık. Başakşehir Okulları olarak iyilik peşinde koşmaya devam edeceğiz. Bu projede bize bağışları ile destek olan tüm bağışçılarımıza ve bu işe gönlünü koyan takımıma teşekkür ederim.”