24 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı binasında Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Kadın Kolları Başkan Adaylığını açıklayan Duygu Kuru, “Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanıyan, modern dünyanın kapılarını aralayan, Cumhuriyet’in kazanımlarını bize kazandıran başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, parti büyüklerime ve yol arkadaşlarıma sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

“OMUZ OMUZA VE YAN YANA YÜRÜDÜK”

Sizlere yol arkadaşlarım diyorum çünkü sizlerle emek mücadelesi için yürüdüğüm bu yolda tanıştık. Sizler de beni çaldığım kapılarda, alanlarda ve sokaklarda tanıdınız. Her zaman omuz omuza ve yan yana yürüdük. Hemşerilerimizin gönüllerinde bulunduğumuz yerin en büyük makam olduğunu bilerek güzel Kapaklımızın güzel insanları için çalışıp ter döktük. Burada herkesin huzurunda gece gündüz demeden özveriyle çalışan emekçi kadın örgütüne, başkanlarıma ve partimizin tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum.

“HERKESİN OYUNA TALİBİM”

Ben Duygu Kuru. Üreten, emek harcayan Kapaklı’da çaldığımız kapıların şahitliğinde, davanın inancıyla, altı okun sevdalısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda başı dik yürüyen Türk kadınları adına Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Kadın Kolları Başkan Adaylığımı ilan ediyorum. Atanarak geldiğim göreve seçilerek devam etmek için emeğimi sırtıma alarak çıktığım bu yolda güçlü örgütümün takdir ve güvenine layık gören herkesin oyuna talibim.

MHP’li Değirmenci: Hizmeti aksatacak kim varsa karşısında beni bulacak MHP’li Değirmenci: Hizmeti aksatacak kim varsa karşısında beni bulacak

“MOR LİSTEDE BİRLEŞELİM”

Emek en yüce değerdir deyip ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, kalıplara sokmadan farklılıklarımızla bir arada olarak güçleneceğiz. Biz birlikte güçlüyüz. Gelin emeklerimizi mor listede birleştirelim, umutlarımızı büyütelim. Ekip arkadaşlarımla birlikte adımlarımıza adım katacağımızın sözünü vererek bugün yanımda olduğunuz, desteklerinizi esirgemediğiniz, bana güç verdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Berke ÖZEN