31 Mart 2024 yerel seçimlerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine AK Parti'den tek aday adayı olan Dr. Tekin Yenigün ilk ziyaretlerini, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine gerçekleştirdi.

“TEKİRDAĞ'I ENGELLİ DOSTU BİR İL YAPACAĞIZ”

Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Meziyet Erol tarafından misafir edilen Yenigün, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. Yenigün, engelli bireylerin rahatça yaşadığı bir il hayal ettiğini dile getirdi. Bu konuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çok fazla görevi olduğunu belirterek, “Yönetimimiz döneminde el birliği ile Tekirdağ'ı engelli dostu bir il yapacağız” dedi. 

Başkan Meziyet Erol yapılan ziyaretin çok kıymetli olduğunu, engelli bireylerin il genelinde dezavantajlı gruptan çıkarak topluma katkı sağlayacak düzeye gelmesi gerektiğini dile getirdi.Dr Tekin Yenigün Ziyaretler1

Yenigün ikinci ziyaretini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tekirdağ Şubesine gerçekleştirdi.

“ÖNÜNÜZDEN SELAMSIZ GEÇEMEZDİM”

Çat kapı ziyaret gerçekleştiren Yenigün’ü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Hilal Avcı ve dernek gönüllüleri karşıladı. Yenigün, “Tabelanızı gördüm ve ziyaret etmek istedim, önünüzden selamsız geçemezdim” diyerek kendisini tanıttı.

Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı

“YAŞANILABİLİR BİR KENT MEYDANA GETİRMEYİ HAYAL EDİYORUM”

Yenigün, “Algıları bir yana bırakarak birbirimizle konuşarak, dinleyerek anlayarak birlikte yaşama kültürünü geliştirebiliriz. Ben bir eğitimciyim, NKÜ 'nün Kurucu Genel Sekreteriyim. Sizler de bu vatana geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi destekliyorsunuz ve çok kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Hep birlikte bu şehri yönetmeye, ortak paydada buluşmaya, yaşanılabilir bir kent meydana getirmeyi hayal ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Hilal Avcı AK Partiden ilk kez ziyaret aldıklarını belirterek, “Bu bizi hem çok mutlu etti hem de şaşırttı. Biz siyaset üstü bir derneğiz, toplumun tüm bireylerine eşit mesafedeyiz, maalesef algılar bizleri kutuplaştırdı. Bu çat kapı ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Çayımızı, kahvemizi kapımızı çalan tüm misafirlerimize ikram ediyoruz” dedi.

“TOPLUMUN HER KESİMİNE DOKUNACAĞIM”

Yenigün kısaca projelerinden bahsederek hatıra fotoğrafıyla ziyareti sonlandırdı. Ziyaretlerin tüm dernek ve kuruluşlara devam edeceğini söyleyen Yenigün, “Aday adaylığı basın açıklamamda belirttiğim gibi; toplumun her kesimine dokunacağım. Bugün yaptığımız ziyaretler de bu yönden çok önemli” dedi.