Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı’da protokol mensuplarının katılımıyla çelenk töreni gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk merasimine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Üsteğmen Tolga Özçoban, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Sivil toplum Kuruluşu temsilcileri ve gazilerimiz katılım sağladı.

ÇELENK SUNULDU

Törende Kapaklı Kaymakamlığı adına Kaymakam Bayram Sağır, Kapaklı Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Mustafa Çetin anıta çelenk sundu. Bir dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile çelenk töreni noktalandı.

KUTLAMALAR BUGÜN

Kutlama programı 29 Ekim Cuma (bugün) 10.30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda başlayacak. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak kutlamalarda, halk oyunları gösterileri sergilenecek. Ödül töreninin ardından ise bayrak gösterisi ile stattaki kutlamalar sona erecek.

Cumhuriyetimizin 98’inci yılına özel saat 19.00’da da fener alayı gerçekleştirilecek. Atatürk Kültür Merkezi önünde başlayayacak olan fener alayı, Pınar Bulvarı’nda sona erecek.