Saray’ın Çukuryurt Mahallesi’nde inşa edilecek düğün salonunun temeli 06 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirilen törenle atıldı. KDV dahil 21 milyon 296 bin TL yatırım bedeliyle 386 metrekare yapı alanı üzerinde inşa edilecek olan tesiste, düğün salonu, servis alanı, mutfak, gelin odası ve teknik hacim odaları yer alacak.

“ÇUKURYURTLU HEMŞEHRİLERİMİZLE YILLARDIR SÜREGELEN GÖNÜL BAĞIMIZ VAR”

Safaalan Mahallesi Düğün Salonu, hizmete açıldı Safaalan Mahallesi Düğün Salonu, hizmete açıldı

Temel atma programında bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşların mutlu anlarına ev sahipliği yapacak bir tesis kazandıracak olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Güzel Tekirdağ’ımızın her bir mahallesi güzel, Çukuryurt Mahallemiz ayrı bir güzel. Geçtiğimiz yıllarda Çukuryurt Mahallemizde altyapı hizmetleri gerçekleştirdik, mahalle meydanına Atatürk Anıtı ve oyun parkı yaptık. Hıdırellez şenliklerini hep birlikte gerçekleştirdik. Sahur sofralarında bir araya geldik. Siz değerli Çukuryurtlu hemşerilerimizle yıllardır süregelen gönül bağımız var. Çalışan ve üreten Çukuryurt Mahallemize modern bir düğün salonu kazandıracağız. 386 metrekarelik Çukuryurt Düğün Salonumuz nişan ve kına merasimlerine, düğünlere ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Burada gerçekleştirilecek her organizasyon Çukuryurtlu hemşerilerimizin birlik ve beraberliklerinin güçlendirilmesine, mutlulukların paylaşılarak çoğalmasına vesile olacaktır. En kısa zamanda açılış töreninde de bir araya gelebilmek ümidiyle Çukuryurt Düğün Salonumuzun hayırlı olmasını diliyor, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Temel atma töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yüksel Özdal proje ile ilgili teknik bilgiler paylaşırken, Çukuryurt Mahallesi Muhtarı Ersun Tuncel ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çukuryurt Mahallesi’ne kazandırılan bu hizmetin önemine değindi ve başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen Çukuryurt Düğün Salonu Temel Atma Töreni, konuşmaların ardından temel atılması ile son buldu.