6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi derinden etkileyen depremlerin ilk anından itibaren bölgede yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların sürdüren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), deprem bölgesindeki barınma sorununa katkı sağlamak amacıyla da bölgeye konteyner sevkiyatı gerçekleştiriyor.

İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi

HEDEF, YAŞAM ALANINI KISA SÜREDE TAMAMLAMAK

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Çerkezköy’deki sanayicilerin de desteğiyle deprem bölgesinde 150 konteynerlik yaşam alanı kuracaklarını, kısa sürede teslim edilecek olan konteynerlerin AFAD’ın koordinesiyle deprem bölgesine gönderileceğini, mobil duş ve WC kabinlerinin de olacağı konteynerlerin sayısının ileriki günlerde daha da artırılacağı ifade etmişti.

Konteyner sayısını artıran ÇOSB Yönetimi, sanayicilerinin desteği ile deprem bölgelerinde oluşturulacak yaşam alanları için ilk etapta 200 konteynerlik organizasyonu tamamlarken, konteynerleri de parti parti deprem bölgesine göndermeye başladı. ÇOSB’nin deprem bölgesine her gün sevkiyat yaptığı, 200 konteynerlik yaşam alanını kısa sürede tamamlamayı hedeflediği ifade edildi.