Kapaklı Gazetesi - Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, 7143 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 16. taksit ödemeleri ile 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2. taksit ödemelerini hatırlatarak, vatandaşları doğabilecek mağduriyetlere karşı uyardı.

“BORÇLARINI ÖĞRENMEK İSTEYENLER İLETİŞİM HATTIMIZI ARAYABİLİR”

Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi  7143 ve 7256 sayılı Kanunlar kapsamında yapılandırılan borçlar için 16. ve  2. taksit ödemelerinin 31 Mart 2021 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar devam edeceğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, "Vatandaşlarımızın belediyemize olan borçlarını kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmalarının ardından söz konusu haklarını kaybetmemeleri için 31 Mart 2021 tarihine kadar borç yapılandırma taksit ödemelerini yapmaları gerekiyor. Borçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borç bilgilerine ulaşabilirler." dedi.

Veznelerde yaşanabilecek olası yoğunlukları hatırlatan Başkan Yardımcısı Kum, ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda da uyarıda bulundu.