Kapaklı Belediyesi çalışanlarının zamanında maaşlarını alamadığını belirten CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, “Ekonomik kriz ve bütçe sıkıntıları gibi gerekçeler, emeğin karşılığının ödenmemesi için bir mazeret olamaz” dedi.

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son dönemde Kapaklı Belediyesi çalışanlarının maaşlarının ödenmesinde ciddi gecikmeler yaşandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu durum, çalışanlarımızın ve ailelerinin ekonomik ve sosyal hayatını derinden etkilemektedir. 

“BELEDİYELER, ÇALIŞANLARIN EMEĞİYLE AYAKTA DURUYOR”

Belediyeler, halkın hizmet aldığı en temel kurumlar olup, çalışanlarının özverisi ve emeğiyle ayakta durmaktadır. Ancak, bu emeklerin karşılığının zamanında verilmemesi kabul edilemez. Çalışanlarımızın maaşlarını alamaması, onların geçim sıkıntısı çekmesine, borç yükünün artmasına ve yaşam standartlarının düşmesine neden olmaktadır.

“SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMEYE ÇAĞIRIYORUZ”

İlgili belediyeyi ve yetkilileri, çalışanların maaşlarının bir an önce ödenmesi konusunda sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyoruz. Belediyeler, çalışanlarının haklarını korumak ve onlara adil bir çalışma ortamı sağlamak zorundadır. Ekonomik kriz ve bütçe sıkıntıları gibi gerekçeler, emeğin karşılığının ödenmemesi için bir mazeret olamaz.

“EMEKÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

27 Temmuz’da Kapaklı’da Sünnet Şöleni düzenlenecek 27 Temmuz’da Kapaklı’da Sünnet Şöleni düzenlenecek

Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını zamanında alabilmesi için gereken adımların acilen atılmasını talep ediyoruz. Bu süreçte, emekçi arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu ve haklarının sonuna kadar savunucusu olacağımızın bilinmesini isteriz.”

Editör: Adem Çil