Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (TREDAŞ) yapmış olduğu duyuruya göre, Çerkezköy’de 18 Şubat Cumartesi, 19 Şubat Pazar ve 20 Şubat Pazartesi günü farklı bölgelerde etkili olacak elektrik kesintisi yaşanacak.

TREDAŞ’ın yapmış olduğu duyuruya göre, 18 Şubat Cumartesi günü saat 08.30’dan 13.00’a kadar 4,5 saat sürecek elektrik kesintisinden Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nin bir bölümü, Şentürk Sokak’ın küçük bir bölümü, Alper Sokak, Mehmetçik Sokak, Şehsade Sokak, Zübeyde Hanım Caddesi küçük bir bölümü ve Ergenekon Sokak etkilenecek.

VELİKÖY OSB’DE 2 SAATLİK KESİNTİ YAŞANACAK

18 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’dan 14.00’a kadar 2 saat sürecek elektrik kesintisinden ise Çerkezköy Veliköy Organize Sanayi Bölgesinin bir bölümü, Kosikop 5-6-7-8, Kutay Kutu, Hobim Bilgi, Turan Nalbantoğlu , Telament Tekstil, Arslan Dursun, Gürbüz Plastik, Nebioğlu Kereste, Nihat Öztürk, Beta Proses, Ronly Gıda San. Tic. A.Ş., Global Amortisor San., Alkenz Tutun, M. Ali Efek, Altun Metal, Serta Tekstil, Promer Yapıştırıcı, Neva Kozmetik, Kırmızıgül Kozmetik, Can Otomotiv, Yalız Gaz, Alel Alüminyum, Emek Makina, Artek Makaron, Yıldız Tekstil, Texpin Makina, Ertas Metal, Nurteks, Hobi Kozmetik, Aydın Kimya, Sarıkaya Ev Aletleri, Ali Sağlam bölgesi etkilenecek.

19 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ 9 SAAT SÜRECEK ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

19 Şubat Pazar günü devam edecek olan çalışmalar kapsamında, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahalleleri’nin küçük bir bölümü, Öztrak Caddesi’nin küçük bir bölümü, Öztrak Caddesi ve Atatürk Caddesi Kesişimi Kipa Kavşağı bölümü ve Narin Tekstil bölgelerinde saat 08.30’dan 17.30’a kadar 9 saat sürecek elektrik kesintisi yaşanacak.

ELEKTRİK KESİNTİSİ 4 MAHALLEDE ETKİLİ OLACAK

Ayrıcaa Çerkezköy Pınarça, Bağlık, Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Fatih Mahalleleri’nin bir bölümü, Mimar Sinan Caddesi’nin bir bölümü, Derin Sokak, Çamlıbel Sokak, Elçi Sokak, Papatya Sokak, Kıvrak Sokak’ın bir bölümü, Zambak Sokak, Defne Sokak, Dağlı Sokak, Koç Sokak, Söğütlü Sokak, Şerifoğlu Sokak, Çamlık Sokak, Kavaklık Sokak, Kirazlı Sokak, Türk Tekstil Vakfı Eğitim Merkezi, Kapaklı-İstanbul yolunun üst kısmının tamamı, Halit Narin Lisesi, Narin Caddesi ve Cezaevi civarında saat 08.30’dan 17.30’a kadar sürecek 9 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

KESİNTİ FATİH VE İSTASYON MAHALLESİ’NDE 4.5 SAAT ETKİLİ OLACAK

Kent ormanı çalışmaları sürüyor Kent ormanı çalışmaları sürüyor

20 Şubat Pazartesi günü yaşanacak olan elektrik kesintisi ise saat 8.30’dan 13.00’a kadar 4.5 saat boyunca şu mahallelerde etkili olacak; Çerkezköy Fatih Mahallesi’nin ve İstasyon Mahallesi’nin küçük bir bölümü, Ambardere Mevki’nin büyük bir bölümü, Çağdaş Evleri, Orhan Önder, Kamuran Denizci, Abdurrahman Çiftçi, Bener İnşaat, Süleyman Kozuva, Yalçın İnşaat, İrfan Ak, Fikret Yançınkaya, İski Hallac, Musa Tayfun, Belediye Spor Tesisleri, Çerkezköy Su Kuyuları, Çerkezköy Su Tevzi Merkezi, Çolakoğlu Sürücü Kursu, İski Gümüşyaka Su Kuyuları,