Kapaklı Gazetesi - Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Tekirdağ’a gelerek hemşehrilerinin yoğun yaşadığı Kapaklı, Saray ve Çerkezköy'de bir takım temaslarda bulundu.

İlk olarak Kapaklı’ya ziyaret gerçekleştiren Başkan Edis, Vezirköprü Kunduz Güreşleri'nin altın kemerli ağası iş adamı Bilal Acar’ı ofisinde ziyaret etti. Çeşitli fırsatlar ile beraber. Enes Acar A.Ş.’nin yeni ofisinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Edis, akabinde Saray'a geçti. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile bir araya gelen Edis, ardından Çerkezköy Belediyesi'ni ziyaret etti.

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİ

Burada Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Edis, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili konuşan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan hemşehrilerimizi ziyaret etmek, onlarla hasbihal etmek amacıyla buraya geldik. Gurbetteki tüm hemşehrilerime gönülden selamlarımı iletiyorum.” dedi.

“SELAM VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM”

Vezirköprü Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sadık Edis ve beraberindeki heyetin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sevgili Vezirköprü Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis ve beraberindeki heyetin ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Bölgemizde ve Vezirköprü’de yaşayan Vezirköprülü vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.