Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Şen Makas’ adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği ‘Şen Makas’ adlı tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başknaı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

SEYİRCİ DE OYUNA DAHİL OLDU

Paul Portner’ın yazdığı, yıllar önce Türkiye’ye Tiyatrokare’nin getirttiği oyunun yeni versiyonu, Nedim Saban tarafından yorumlandı. Anıl Ateş Işık’ın sahne tasarımını yaptığı ‘Şen Makas’ adlı oyununda Melek Baykal, Bülent Seyran, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler, Müge Kement ve Jess Molho sahne alırken, seyircinin katılımıyla sahnelenen oyunda işlenen bir cinayet çözülüyor ve her oyunda farklı bir sonuç elde ediliyor.

Büyük bir beğeni ve keyif ile izlenen ‘Şen Makas’ adlı tiyatro oyununun ardından Başkan Akay tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.