Kapaklı Gazetesi - Koronavirüs salgını ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Çerkezköy Belediyesi, başlattığı yeni kampanya ile salgın nedeniyle okula gidemeyip evde kalan öğrencileri yeni kitaplarla buluşturuyor.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, birkaç gün önce yaptığı açıklamada koronavirüs salgını nedeniyle evde kalan ve kitap talebinde bulunan öğrencilere, Çerkezköy İletişim Merkezi’ni 444 88 59 numaralı telefonu arayarak kitap talebinde bulunmaları çağrısında bulunmuştu. Çocukların okul zamanını evde geçirdikleri bir dönemin yaşandığına dikkat çeken Başkan Akay, “Bugün her zamankinden daha çok okumaya ihtiyacımız var. Dolayısıyla öğrencilerimizi bu süreçte bol bol kitap okumaya yönlendirmeliyiz” dedi.

‘’KİTAP TALEBİNDE BULUNDULAR’’

Geçtiğimiz günlerde evde kalan öğrencilere bir çağrıda bulunduğunu anımsatan Başkan Vahap Akay, “Çağrımıza yaklaşık bin öğrencimiz cevap verdi ve 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy İletişim Merkezi’ni arayarak bizden kitap talebinde bulundular. Taleplerin gelmesi ile birlikte harekete geçen ekiplerimiz tüm çocuklarımıza sırasıyla kitaplarını ulaştırmaya başladı. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızdan salgın tehdidi ortadan kalkana dek evde kalmalarını ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.