Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çerkezköy’de yaşayan şehit ailelerine ziyarette bulundular.

Güliz Akay,  şehit ailelerine hediyelerini takdim etti ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın saygı ve selamlarını iletti. Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Güliz Akay, ‘‘Çerkezköy Belediyesi olarak, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Sırasıyla Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit Ulş. Er Ilgar Özkan, Şehit P. Er Mustafa Baykuş, Şehit Polis Memuru Dursun Zeytün, Şehit Reşat Kalkan, Şehit Korucu Asım Tayyar, Şehit Mu. Cvş. Mustafa Oruç, Şehit Polis Memuru Erdem Uçar, P.Komd. Er Serdar Gönülal, J. Komd. Çvş. Muharrem Yanal, J. Komd. Er Mahmut Dalkıç, Uz. Onb. Tayfun Pekel, Denizci Er Mehmet Yılmaz, J. Er Sinan Yurtkulu, Şehit J. Uzm. Cvş. Dinçer Ersoy’un ailelerini ziyaret eden Güliz Akay, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelebilmeyi ümit ettiğini dile getirdi. Ziyaretlerden duydukları mutluluğu ve memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, düşünceli hediyeleri için Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay’a teşekkürlerini ilettiler.