Kapaklı Gazetesi - Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlendi.

Saray İlçesine bağlı Bahçeköy’de başlayan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından doğa yürüyüşü Vasikoz Şelalesi’nin görülmesi ile sona erdi.

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YÜRÜYÜŞ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 18 Eylül Cumartesi günü düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katıldı. Yürüyüşün yaklaşık 10 kilometrelik kısmı orman içerisinde geçti. Yürüyüş süresince katılımcılar doğanın muhteşem güzelliği içinde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİLER"

Avrupa Hareketlilik Haftası ve Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda Bahçeköy’de Vasikoz Şelalesi Parkuru’nda Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi de gerçekleştirdik. Doğa Yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfetti. Doğa Yürüyüşümüze katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.