Gündemi yakından takip eden ve yaşanan değişim ile üyelerin faaliyet alanlarındaki gelişmeleri düzenlediği eğitim ve seminerler ile duyuran Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 26 Temmuz Çarşamba günü Fotovoltaik Güneş Enerjisi Çalıştayı düzenlenecek.

İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenecek olan Fotovoltaik Güneş Enerjisi Çalıştayı’na, güneş enerji sistemleri alanında bölgenin ve ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında yer alan Gazioğlu Solar Enerji, Rhofa Enerji, 3 AY Enerji Sistemleri ve T4 Mühendisllik Enerji katılım sağlayacak.

GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ CEVAPLANDIRILACAK

Üyelerinin yararına etkinliklerini sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası birçok sektörü yakından ilgilendiren ve yakın gelecekte kullanım alanlarının artacağı güneş enerji sistemleri ile ilgili merak edilenleri cevaplandıracak.

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENECEK

Yenilenebilir enerjinin bir parçası olan ve avantajları ile her geçen gün daha da popüler hale gelen Güneş Enerji Sistemleri ile ilgili çalıştay: 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü, saat 13.00’te Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilecek.

GES ÇALIŞTAYI KONU BAŞLIKLARI

Çalıştayda: GES Nedir? GES’te doğru keşif ve bilgilendirme, Fizibilite çalışmaları nasıl yapılmalıdır, Panel Teknolojileri, Panel teknolojisi ve komponentleri, Yerli üretim ve sertifikalar, Güneş Enerjisi Sistemleri teşvikleri, Yasal mevzuat, Çağrı mektubu ve projelendirme süreci başlıkları görüşülecek.

BAKIM ONARIM VE İŞLETME BİLGİLERİ PAYLAŞILACA

Katılımcı üyelerin merak ettiklerini yöneltebilecekleri programda Sisteme uygun ürün seçimi hakkında bilgilendirme ve satış sonrası hizmetler ile sistem verimliliği, bakım onarım ve işletme bilgileri paylaşılacak.

“İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELEYE YARDIMCI OLUR”

Güneş Enerji Sistemi ile ilgili bilgi veren yetkililer, “Güneşin temiz bir enerji kaynağı olması nedeniyle çevre dostu bir uygulamadır ve sera gazı emisyonlarını azaltır. Hava kirliliğini önler ve iklim değişikliğiyle mücadeleye yardımcı olur. Güneş’in tükenme riski olmadığından sürdürülebilir bir enerji kaynağıdır. Güneş enerjisi sistemlerinin kurulum maliyetleri düşmektedir ve teknolojinin ilerlemesiyle birlikte daha ekonomik hale gelmektedir. Güneş enerjisi sistemleri, elektrik şebekesine ihtiyaç duymadan uzak bölgelerde veya off-grid alanlarda kullanılabilir, bu da enerji bağımsızlığı sağlar.” dedi.