Açılış ve yoklama ile başlayan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 11. Olağan Genel Kurulu açılış ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Genel Kurul’da Divan Başkanlığı’na Nevzat Deniz, Katip Üyeliklere Mustafa Keleş ve Salih Özkaya seçildiler. Divan Heyeti’nin belirlenmesiyle birlikte Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Faaliyet Raporu Dernek Başkanı Bayram Keleş tarafından okundu.

DERNEĞE SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI

Pandemi ve ekonomik kriz nedeni ile son 4 yıldır tüm sivil toplum örgütleri ve Dernekler gibi Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin de sıkıntılı bir dönem geçirdiğini söyleyen Dernek Başkanı Bayram Keleş, dernek üyelerinden Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne daha fazla sahip çıkmalarını ve üye aidatlarını ödemelerini düzenli ödemelerini talep etti.

AİDATLARI YATIRMAYANLAR GÖRÜŞ BELİRTEMEYECEK

28 Şubat 2024 tarihine kadar üye aidatlarını ödemeyen üyelerin dernek yönetimi tarafından pasif üyeye çevrileceğini, dernek imkanlarından yararlanmaya devam edeceklerini fakat oy kullanma, görüş belirtme haklarının olmayacağını dile getiren Başkan Keleş, “Hepimiz taşın altına elimizi koyarsak Derneğimizi daha iyi noktalara getiririz. Eğer Yönetim Kurulu’na veya Dernek organlarına aday olan varsa, ‘Biz daha iyi yaparız’ diyen varsa görevi seve seve devrederiz. Bizim hedefimiz Derneğimizin sürekli açık kalması, hemşerilerimizin bir araya gelerek kaynaşması, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması ve hemşerilerimizin her konuda yanlarında olabilmek” diye konuştu.

KELEŞ: ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Yaklaşan yerel seçimlerin Çerkezköy’e ve ülkemize hayırlı olması temenni eden Dernek Keleş, “Çeşitli siyasi partilerde aktif siyaset yapan üyelerimiz var. Onları Belediye Meclis listelerinde görmek içinde Dernek olarak girişimlerimizi yapacağız. Şimdiden seçime katılacak olan tüm siyasi partilere, adaylara başarılar diliyoruz” dedi.2 Çerkezköy Malatyalılar Derneği’nde Bayram Keleş Güven Tazeledi

RAPORLAR OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Başkan Keleş’in konuşmasının ardından Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gelir ve giderleri ile denetim komisyonu raporu Dernek Muhasibi Tamer Sevinç tarafından okunarak; faaliyet raporu ile gelir ve giderler dernek üyelerinin oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda derneğin faaliyet raporu ile gelir ve gider raporları oy birliği ile kabul edildi. Sonrasında derneğin yıllık üye aidatının 250 TL olması ve 28 Şubat 2024 tarihine kadar aidatını ödemeyen üyelerin aktif üyelikten çıkartılarak, pasif üye yapılması teklifi genel kurulda oy birliği ile kabul edildi.

YENİ YÖNETİM KURULU SEÇİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ardından Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 11. Olağan Genel Kurulu’nda dernek organlarına seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimler neticesinde Dernek Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Bayram Keleş, Nevzat Deniz, Tamer Sevinç, Mehmet Doğanay, Halife Keleş, Ali Keskin ve Selçuk Özkaya, Denetim Kurulu Üyeliklerine Halife Keleş ve Oktay Yıldırım, Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Hacı Keleş ve Mehmet Yıldırım oy birliği ile seçildiler.

DENİZ: FAYDALI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Yapılan seçimlerin ardından Divan Başkanı Nevzat Deniz, yeni dönemin Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne hayırlı ve uğurlu olmasını  temennisinde bulunarak, “Yeniden dernek başkanı seçilen Bayram Keleş ve Yönetim Kurulu Üyelerimize başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte yeni dönemde daha güzel ve faydalı işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

ESKİ BAŞKANLARDAN DESTEK

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 11. Olağan Genel Kurulu’na katılan derneğin önceki dönem başkanları Yılmaz Bulut, Mehmet Keleş ve Esat Deniz de, Çerkezköy’de yaşayan Malatyalıların Derneğe daha çok sahip çıkmalarına ve Dernek Başkanı Bayram Keleş ve Yönetim Kurulu’na destek olmalarını istediler ve seçilen yeni yönetimi tebrik ettiler ve başarılar dilediler.

Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

1 Çerkezköy Malatyalılar Derneği’nde Bayram Keleş Güven Tazeledi