Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kurumları, 2005 yılından beri Türkçe Öğretmenliği yapan ve Özel Eğitim Kurumlarında Kurum Müdürlüğü yapan Mehmet Sağlam’ı Kurum Müdürü olarak görevlendirdi.

Meslek lisesindeki iki bölümün atölyesi açıldı Meslek lisesindeki iki bölümün atölyesi açıldı

Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kurumları’nda Kurum Müdürü olarak görevlendirilmesi sonrası açıklamada bulunan Sağlam, “En son on iki yıl boyunca çalıştığım kurumdan ayrıldıktan sonra 25.04.2023 tarihinde “Çerkezköy Özel Açı Eğitim Kurumları’nda” Kurum Müdürü olarak görevime başlamış bulunmaktayım. Bilindiği üzere “Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kurumları” bölgemizde genellikle 9, 10, 11 ve 12. Sınıf ile mezun grup öğrencilerimize TYT, AYT ve YKS noktasında yardımcı olup hayallerindeki üniversiteye kavuşturuyor.

ÖĞRENCİLERİMİZİ EN İYİ LİSELERE KAZANDIRMAK İÇİN HİZMET VERİYORUZ

Bugünden itibaren ise lise ve mezun grup öğrencilerimizin yanı sıra 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize de hem okul başarılarını yükseltmek hem de LGS’de başarılı olup Türkiye’nin ve bölgemizin en iyi liselerini kazandırmak için hizmet vermeye başlıyoruz.

HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORSANIZ VAKİT KAYBETMEYİN

Ben 18 yıllık LGS alanında edinmiş olduğum tecrübemle gençlerimizin başarılarına başarı katmak için sevgili öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi “Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kurumları’na” bekliyorum. Sevgili gençler; eğer sizler de hayallerinizin peşinden koşmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin." dedi.

MEHMET SAĞLAM KİMDİR?

Mehmet Sağlam, 1984 yılın baharında Samsun’un Vezirköprü İlçesi Küçükkale Köyü'nde Sağlam Ailesi'nin 4. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Vezirköprü’de tamamladı. 2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü kazanıp 2005 yılında da fakülteden mezun oldu.

Üniversite öğrenimini tamamladıktan hemen sonra aynı yıl içerisinde Özel Eğitim-Öğretim kurumlarında Türkçe Öğretmeni olarak görev almaya başladı. 2008-2009 yıllarında Türk Piyade Okulu’nda Piyade Asteğmen olarak askerliğini tamamlayıp öğretmenlik görevine geri döndü. 2015 yılından bu yana ise Kurum Müdürü olarak görev almakta.

Yaklaşık on sekiz yıldır özellikle ortaokul öğrencilerinin hem okul başarılarını arttırmak hem de 8. sınıfın sonunda girdikleri LGS’de istedikleri en iyi ve en başarılı liselere kazandırmak için mücadele etmektedir.