Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kursu, İstanbul’da birçok eğitim kurumu bulunan eğitimciler Cemalettin Aydın ve Ensar Seymen ile ortaklık anlaşması imzalayarak güç birlikteliğine gitti. Basın mensuplarına bir kahvaltı programı düzenleyen kurum yetkilileri, anlaşmayı kamuoyuna duyurdu.

Açık Öğretim Kurumları kayıt yenileme işlemleri başladı Açık Öğretim Kurumları kayıt yenileme işlemleri başladı

Çerkezköy Beyaz Konak Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına Özel Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu kurucuları Mustafa Dursun ve Yasemin Çokor, kurum müdürü Özlem Küçükkısa, rehber öğretmen Türker Küçükkısa, psikolojik danışman Aykan Üstün ile birlikte yeni iş ortakları Cemalettin Aydın ve Ensar Seymen katıldı.

cerkezkoy-aci-ozel-egitim-kursu-1

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Programda tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu kurucularından Mustafa Dursun, “Bizlerle sizler, emeğini kalemle kazanan çalışanlar olarak, güzide yurdumuza hizmet veriyoruz. 2018 yılında Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu olarak, bölgemizin öğrencilerini merkezi sınav sistemine hazırlamak için kurulduk. O yıldan bu yıla sonuçlara bakacak olursak bu bölgenin en başarılı kurumu olarak eğitim öğretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Biz, daha ne yapabilirizin peşine düşerek, İstanbul’un kalbinde, Fatih ve Çapa bölgesinin en prestijli kurumlarına sahip olan Cemalettin Aydın ve Ensar Seymen arkadaşlarımız ile ortaklık kurduk.” dedi.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ”

Kahvaltıda konuşan kurum yetkilileri ise şu açıklamalarda bulundu: Özel Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu 5 yıldır Çerkezköy de YKS sınavında büyük başarılara imza atıp en çok yerleştirme oranına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor. Çerkezköy Açı; eğitim-öğretim alanındaki güçlü konumunu bu yıl daha da ileriye taşımak ve İstanbul da kullanılan yeni nesil teknolojileri Çerkezköy’deki öğrenciler ile buluşturmak adına İstanbul’da birçok şubesi bulunan eğitimciler ile ortaklık anlaşması imzalıyor. Böylelikle Açı Eğitim Kurumları sayesinde İstanbul’daki eğitimi ayağınıza getirmiş oluyoruz. Eğitim ortaklarımızın İstanbul’daki kurumları arasında; Topkapı Final Anadolu Lisesi Çapa Final Ortaokulu Çapa Final Özel Öğretim Kursu Beylikdüzü Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Fatih Final Özel Öğretim Kursu Zeytinburnu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Zeytinburnu Final Eğitim Kurumları Bayrampaşa Final Eğitim Kurumları yer alıyor. Yeni nesil eğitim anlayışımız ile yolumuza devam ediyor ve İstanbul’un öncü eğitimciler ile tecrübelerimizi paylaşıp gücümüze güç katıyoruz." açıklamalarında bulundu.