Kapaklı’dan Samsun'a cenazeye giden bir aileye ait otomobil, Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir başka araca çarparak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Zekai Batur (42), Fatma Batur (42) ve Çetin Batur (28) hayatını kaybetti. 

Kaza, dün akşam saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'nun Körfez ilçesi Yağcılar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Batur ailesi bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere Kapaklı’dan Samsun'a gitti. Cenazeye katıldıktan sonra Tekirdağ Kapaklı’ya dönmek için yola çıkanların içinde bulunduğu, Zekai Batur idaresindeki 34 J 3507 plakalı otomobil, 16 BEE 13 plakalı otomobile çarptıktan sonra yoldan çıkarak takla attı.  

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Takla atan otomobil hurdaya dönerken otomobilde bulunan Fatma Batur kaza yerinde, otomobil sürücüsü Zekai Batur ve Çetin Batur Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

CENAZELER SAMSUN’DA DEFNEDİLECEK 

Zekai Batur, eşi Fatma Batur ve Çetin Batur’un cenazeleri yarın öğle namazına müteakip Samsun Asarcık ilçesi İmamlı Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecek. 

GENÇ FUTBOLCUNUN ACI GÜNÜ 

Vefat edenlerin geçtiğimiz sezon Kapaklı Sitespor forması giyen Enes Batur’un anne ve babası ile kuzeni olduğu öğrenildi.  

Kapaklı'da 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Kapaklı'da 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Kapaklı Gazetesi olarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.