Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Süleymanpaşa Kaymakamlığında bilgilendirme ve anma programı gerçekleştirildi.

PROGRAM KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ İLE BAŞLADI

Süleymanpaşa Kaymakamlığında düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, kurum müdürleri ve il müftülüğü personeli katıldı. Etkinlik, Rüstempaşa Cami İmam Hatibi Can Polat Akgül’ün Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlim Yayma Cemiyeti’nin 75. yıl programı İstanbul’da düzenlendi
İlim Yayma Cemiyeti’nin 75. yıl programı İstanbul’da düzenlendi
İçeriği Görüntüle

YAPILACAK ETKİNLİKLER AKTARILDI

Tilavetin ardından konuşma yapan İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın anlam ve önemine değindi. Müftü Bilgiç, konuşmasında hafta boyunca il genelinde düzenlenecek etkinlikler hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu.