Sürpriz hediyelerin ve eğlencenin bol olduğu program, Silivri Garden Et Lokantasında yapıldı. Düzenlenen eğlence programına Bony Tekstil Kurucusu Hasan Gülkaya, bölüm müdürleri ve çok sayıda çalışan katılım sağladı.

Çiftçiler ilkbahar yağışlarını bekliyor Çiftçiler ilkbahar yağışlarını bekliyor

Yılbaşı programında ilk olarak Bony Tekstil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Hasan Gülkaya’nın biyografisini anlatan bir sinevizyon gösterimi sunuldu.

“SİZLERİ MUTLU ETMEK İÇİN ÇOK FAZLA GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Yaşam öyküsünün anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından Hasan Gülkaya bir konuşma gerçekleştirdi. Pandemi ve diğer sebepler dolayısıyla gelenekselleşen yılbaşı programına 4 yıl ara verdiklerini dile getiren Gülkaya, “Geçte olsa bu programı bu sene gerçekleştiriyoruz. Çok şükür her sene daha da kalabalıklaşıyoruz. Bu dönemde çok fazla mutlu olmak mümkün değil ama ben inanıyorum bizim bünyemizde çalışan arkadaşlar mutlu. Sizleri mutlu etmek için çok fazla gayret gösteriyoruz” dedi.Bony Tekstil’den Yılbaşı Eğlencesi1

“BEN SİZLERLE BİRLİKTE ÇOK MUTLUYUM”

“Ben tek başıma hiçbir şeyi başarmadım her şeyi beraber başardık” diyen Gülkaya, “35-40 senedir beraber olduğumuz arkadaşlarımız var yanımızda. Onun için bununla gurur duyuyorum. Bu beraberliğimiz inşallah uzun bir süre daha devam eder. Ben sizlerle birlikte çok mutluyum, hepinizden Allah razı olsun. Bizleri bugünlere getirdiniz, hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gülkaya’nın konuşmasının ardından, uzun süredir firma bünyesinde çalışanlara ödül ile plaket takdim edildi ve pasta kesildi. Eğlence oryantal gösterisi ve sahne performansları ile devam etti. Gecenin sonlarına doğru çekiliş yapıldı ve çok sayıda hediye dağıtıldı. Çekilişin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Bony Tekstil’den Yılbaşı Eğlencesi3Bony Tekstil’den Yılbaşı Eğlencesi2