Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Bony Tekstil’de bu yıl 12’ncisi düzenlenen iki grupta sekiz takım şampiyonluk mücadelesi vereceği fabrika içi bölümler arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Çalışanların motivasyonunu artırmak ve iş stresinden uzaklaştırmak amacıyla bir futbol turnuvası düzenleyen Bony Tekstil Fabrikası geçtiğimiz yıllarda Covid-19 hastalığı nedeniyle ara verdiği turnuvayı bu yıl tekrar başlattı. Atıcı Spor Kompleksinde düzenlenen, sekiz takımın iki grup halinde mücadele ettiği turnuvanın ilk maçında İdari İşler ile Formahane 1 bölümü karşı karşıya geldi.

geleneksel-turnuva-1

“MOTİVASYONU ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti

Turnuvanın koordinatörlüğünü yapan İdari İşler Müdürü Harun Uluslu, “Ülkemizin ve milletimizin Covid-19 ve merkez üstü Kahramanmaraş depremi gibi yaşadığı büyük sıkıntıları bir nebze olsun hafifletmek ve stresten uzaklaşması amacıyla ara verdiğimiz geleneksel futbol turnuvamızı yeniden başlattık. Her sene büyük bir heyecana sahne olan futbol turnuvası ile çalışanlarımızın motivasyonunu artırmak en büyük dileğimizdir. Tüm takımlara başarılar diliyorum.” dedi.