Kapaklı Gazetesi - AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den mazbatasını alan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Bıyık, ilk açıklamasında Kandemir başta olmak üzere birçok kişiye teşekkür etti. 2023-2053-2071 hedefleri doğrultusunda hareket edeceğini belirten Bıyık, teşkilat içi çalışmalara başladığını duyurdu.

Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Kuruluşundan itibaren farklı kademelerinde onurla ve şerefle görev yaptığım AK Parti çatısı altında bugün yeni bir başlangıca Bismillah diyor ve Milletimize hizmet adına AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine başlıyorum.

Bu onurlu, aynı zamanda sorumluluğu ağır göreve şahsımı layık gören Genel Merkez Başkanımız Erkan Kandemir ve destekleri ile şahsıma teveccüh gösteren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop’a, Genel Merkez MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekilimiz Mustafa Yel’e, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK ve MYK Üyesi Tekirdağ Milletvekilimiz Çiğdem Koncagül’e, Tekirdağ İl Başkanımız Mestan Özcan’a, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e, Kapaklı’nın kadirşinas teşkilatına, her daim yanımda olan aileme ve dostlarıma en kalbi teşekkürlerimi, muhabbetlerimi sunuyorum.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak adına çizmiş olduğu 2023-2053-2071 hedefleri doğrultusunda; birlik ve beraberliği, istişareyi, samimiyeti, fedakarlığı, nitelikli ve çözüm odaklı bir çalışma anlayışını şiar edinerek, Kapaklı ilçemizde yaşayan her bir vatandaşın gönlünü fethetmek adına çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.’’