Düzenlenen kahvaltı programında Kapaklı’da bulunan tüm sandıklara üyeler atandı. Ayrıca üyelere seçim günü üzerlerine düşen görevler hakkında bilgi verildi. Seçim günü yapılacakların anlatılmasının ardından konuşan YRP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin, “Kapaklı’nın makus talihini değiştirmek için sizlerle beraber çalışacağız. Kapaklı’nın geleceğine dair hiçbir projesi olmayan bu iki adaya artık dur diyeceğiz. Birbirlerini hırsızlıkla itham eden bu iki adama artık dur diyeceğiz.

Kapaklı’da oturanlar dikkat: Hafta sonu kesinti yaşanacak Kapaklı’da oturanlar dikkat: Hafta sonu kesinti yaşanacak

“SEÇMEN SORMAZ MI NE YAPTINIZ DİYE”

Biri 15 yıl diğeri 5 yıl bu şehri yönetmiş bu iki kişi; hala şunu yapacağım, bunu yapacağım diyor. Bu şuurlu seçmen sormaz mı, yıllarca ne yaptınız, diye? Bu iki aday hala şunu bunu yapacağız diyorsa, bilin ki yalan söylüyorlar. Çünkü bu zamana kadar yapmadılar.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK NASIL OLURMUŞ GÖSTERECEĞİZ”

Biz geldiğimizde Kapaklı’yı ahlaklı belediyecilikle tanıştıracağız. Adil düzeni Kapaklı’da tesis edeceğiz. Sosyal belediyecilik nasıl olurmuş göstereceğiz. Şehir planlaması nasıl olurmuş öğreteceğiz. Geldiğimiz ilk gün, belediye binasının girişine, “Rüşvet alan da veren de mel’undur” yazısını yazacağız” dedi.