Kapaklı Erbay Caddesi’nde bulunan ve sürekli onarım göremesine rağmen herhangi bir çözüm bulunamayan ızgara kapakları, vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaşlar, "Becerisizlik mi, ilgisizlik mi? anlamadık gitti. Altyapı ve yol yeni yapıldı, ızgaralar konuldu. Ama sürekli ızgaralar düşüyor, çukur oluşuyor. Defalarca onarım gördü, değişen bir şey yok." diyerek tepkilerini dile getirdi.    

Tekirdağ, Libya’dan gelen çöl tozu etkisinde kaldı Tekirdağ, Libya’dan gelen çöl tozu etkisinde kaldı

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi üzerinde bulunan gider kapaklarının, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından tekrar tekrar yapılmasına rağmen bir çözüme ulaşmaması ve gider kapakları her düzeltme sonrası biraz daha aşağı çökmesinden dolayı tepki gösteren vatandaşlar, “Yol üzerinde çöken gider kapağını fark etmeyen vatandaşlarımız hem arabasına zarar veriyor hem de trafik için bir tehlike yaratıyor. Diğer yönden iş çıkış saatlerinde servis şoförleri yolun bozuk olmasından dolayı yavaşlamak zorunda kalıyor ve mecburen her iki yönde de trafik sıkışıklığı oluşuyor.” diye konuştu.

ÇEVRE HALKI VE ŞOFÖRLER DURUMDAN MÜZDARİP

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli bir şekilde yapılan ama hiçbir şekilde çözüm sağlanamayan konu hakkında çevre halkı ve şoförler gerekenin yapılması gerektiğini ve sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade ettiler.