Kapaklı Gündem Gazetesi’nde şahsı hakkında yayımlanan haberin yalan olduğu ifade eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, “Son günlerde Kapaklı Gündem Gazetesi’nde, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Örgütü ve şahsım hakkında asılsız ve karalayıcı haberler yer almaktadır. Bu haberler, partimizin saygınlığına zarar vermek amacıyla kasıtlı olarak yapılmış olup, gerçeği yansıtmamaktadır.

“DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR”

CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı belli oldu CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerine bağlı kalarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Genel Merkezimizden gelen PM üyelerimiz çerçevesinde, partimizin iç işleyişini ve etkinliğini daha da artırmak amacıyla rutin bir denetim gerçekleştirmiştir. Bu denetim, tamamen partimizin iç dinamiklerinin güçlendirilmesi amacıyla yapılmış olup, herhangi bir olumsuz durum ya da suçlama söz konusu değildir.

“YALAN HABERLER KARALAMAYA YÖNELİK ÇABADAN İBARET”

Kapaklı Gündem Gazetesi tarafından yayımlanan yalan haberler, CHP Kapaklı İlçe Örgütü’nü ve üyelerimizi karalamaya yönelik bir çabadan ibarettir. Bu tür haberlerin, parti teşkilatımızın moralini bozmak ve halkımız nezdinde itibarını sarsmak amacı taşıdığı açıktır. Ancak, halkımızın sağduyusuna ve gerçekleri görebilme kabiliyetine güvenimiz tamdır.

“DOĞRU HABER YAPMALARINI RİCA EDERİZ”

Kapaklı Gündem Gazetesinin doğru ve objektif haber yapma sorumluluğuna dikkat etmelerini, yanıltıcı ve yalan bilgilerle kamuoyunu yanıltmamalarını önemle rica ederiz. Parti olarak, bu tür asılsız iddialara karşı hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu ve gerekli yasal adımları atacağımızı kamuoyuna duyururuz.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak, halkımızın ve partililerimizin desteğiyle daha güçlü ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, partimizin değerleri ve ilkeleri doğrultusunda çalışarak Kapaklı’ya ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Berke ÖZEN