Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret

Kapaklı’da düzenlenen kahvaltı programında konuşan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, “Kapaklı’ya bir tane noter az geldiği için vatandaşlar Çerkezköy’e gidiyordu ve bu konu hakkında kaymakamımız ile istişare yaptıktan sonra bir yazı verdik. Bakanlık Kapaklı’da ikinci bir noter çalışması başlattığını söyledi.” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programda gündemi değerlendiren Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, “Ben istiyorum ki ne kadar toplantı yaparsak ne kadar buluşma sağlarsak buradan sohbet çıksın, muhabbet çıksın bu toplantılardan ticaret çıksın istiyorum ve bu toplantıların devamını istiyorum. Bugün bildiğiniz üzere taşınmaz ticareti belgesi diye bir belge var. Biz Emlakçılar Derneği olarak bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Halk Eğitim'de düzenlenen bu konuyla ilgili bir program var. Bu sertifika programından mezun olan arkadaşlarımız diyor ki “ben belgemi aldım artık emlakçılık yapabilirim” hayır yapamazsın. Mesleki yeterlilik belgesi, vergi levhası, oda kaydı olmayan arkadaşlarımız emlakçılık yapamaz. Bunu arkadaşlarınıza söyleyin. Bu belgeleri olmayan arkadaşımıza taşınmaz ticareti yetkisi verilmiyor. Yanınızda çalışan arkadaşlarınız vardır. Bu arkadaşlarında en az seviye 4 veya seviye 5 belgesi almaları gerekiyor.

kamel-özer-noter-2

KAPAKLI HEPİMİZE LAZIM

Kapaklı’ya bir tane noter az geldiği için vatandaşlar Çerkezköy’e gidiyordu ve bu konu hakkında kaymakamımız ile istişare yaptıktan sonra bir yazı verdik. Bakanlık Kapaklı’da ikinci bir noter çalışması başlattığını söyledi. Bu konuda hep beraber olalım Kapaklı’yı ilçe konusunda önemli yerlere getirelim. Kapaklı hepimize lazım.” diye konuştu.

kamel-özer-noter-3

“KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel’den sonra konuşan ve kahvaltı programına katılan herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, “Kapaklı Emlakçılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılmış olan herkesin Kurban Bayramı’nı kutlarım. Herkesin bayramı kazasız ve belasız geçmesini diliyorum.” dedi.

kamel-özer-noter-1