Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan adaylığını açıkladı.  Karamehmetoğlu yapmış olduğu açıklamasında, “Bugün itibarıyla Tekirdağ Futbol Federasyonu’na başkan adayı olduğumu tüm kamuoyuna bildiriyorum. Spor kamuoyunda bizleri yakından takip edenler bilir, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi.             

İnan Makina işçileri 5 gündür eylemde İnan Makina işçileri 5 gündür eylemde

Adaylık açıklamasına kendini tanıtarak başlayan Karamehmetoğlu, “1975 doğumluyum ve iki kız çocuğu babasıyım. Özel bir şirketten emekliyim. 22 yıldır Kapaklı Sitespor’un başkanlığını yapmaktayım. Yaklaşık dört dönemdir de Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Genel Sekreter olarak görev yapmaktayım.” diye konuştu.

“ADAY OLDUĞUMU TÜM KAMUOYUNA BİLDİRİYORUM”

Ardından yaptığı kamuoyu açıklamasında vaatlerinden bahseden Karamehmetoğlu, “Öncelikle Mehmet Kaya Başkanımıza ve şimdiye kadar yönetimde görev almış arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Ben bugün itibarıyla Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na başkan adayı olduğumu tüm kamuoyuna bildiriyorum. Spor kamuoyunda bizleri yakından takip edenler bilir yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tüm kulüplerimizle uyum içinde olup Tekirdağ futbolu için neler yapabiliriz bunları spor çalıştayları yaparak tüm kulüplerimizi bir araya getirerek ilerleyebiliriz diye düşünüyorum.

“HERKESİN DERDİNİ DİNLEYECEĞİZ”

Tabi ki bu bir seçim süreci ben diğer adaylarımıza da başarılar diliyorum. Hepimizin yolu açık olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Burada gençlerimize nasıl spor yaptırırız, Tekirdağ’da sporu nasıl ilerletebiliriz diye ekibimizle çalışma yapacağız. Tüm kulüplerimizi ziyarete gideceğiz. Tek tek, kapı kapı dolaşarak herkesin derdini dinleyeceğiz. Bunları da seçim süresince zaten yapacağız. İnşallah istediğimiz noktaya hep birlikte geleceğiz.” ifadelerini kullandı.