Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve MHP İlçe Başkanı Çağlar Bütün Kapaklı’nın 14 mahallesinde görev yapan mahalle muhtarları ve 31 Mart seçimlerinde 21 mahalle muhtarlığı için adaylığını açıklayan muhtar adayları ile Çamlık Sosyal Tesiste düzenlenen programda bir araya geldi.

“5 YILDIR UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK”

Programda konuşan Başkan Çetin, “Öncelikle her birinize toplumsal sorumlulukta ‘ben de varım’ dediğiniz, mahallelerimize, ilçemize hizmet etmek adına yola çıktığınız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. 5 yıldır uyum içerisinde çalıştığımız mevcut muhtarlarımıza da hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kapaklı meclisi perşembe günü toplanacak Kapaklı meclisi perşembe günü toplanacak

Çetin, “Yeni mahallelerimizle birlikte mahalle sayımız 21 oldu. 142 bin 662 olan nüfusumuzla, 21 mahallemizle Türkiye mozaiği olan güzel ilçemizde büyük bir aileyiz. Amacımız, ortak noktamız Kapaklı. Bu doğrultuda bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart seçimlerinden sonra da siz kıymetli muhtarlarımızla ortak akıl ve istişareyle kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve MHP İlçe Başkanı Çağlar Bütün’ün de konuşma yaptığı program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.