Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan ve Sedat Çolak ile birlikte Rhofa Enerji, Repkon Savunma Sanayi ve TTI Endüstri’yi ziyaret etti.

GÜNEŞ ENERJİ PANELLERİNİN KULLANIMI ARTTI

Bölgenin ülkenin en önemli üretim üslerinden biri olduğunu ifade eden Ahmet Çetin, güneş enerji panellerinin de bölgede kullanımının arttığına dikkat çekti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda da bu alanda çalıştaylar düzenlendiğini, ayrıca bilgilendirici seminerlerin de gerçekleştirildiğini ifade eden Çetin, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelimin artması gerektiğinin altını çizdi.

Köy Enstitüleri 84. kuruluş yıl dönümü kutlandı Köy Enstitüleri 84. kuruluş yıl dönümü kutlandı

“ÜLKEMİZİN GELİŞİMİ ADINA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Ziyaretler esnasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, faaliyet ve projelerinden de bahseden Çetin, bölgenin sürekli geliştiğini Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu alanda çalışmalarına hız kattığını dile getirdi. Savunma sanayideki gelişimi de değinen Ahmet Çetin, bu alandaki ilerlemelerin ülkemizin gelişimi adına büyük önem taşıdığını ifade etti.

BİLGİ VERDİ

Ziyaretlerde firmalardan gelen önerileri de dinleyen Ahmet Çetin, görüş ve önerilerini de kendilerine aktararak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu alanlarda alacağı aksiyonlar üzerine bilgiler verdi.