Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, incelemeleri kapsamında ilk olarak Karlı Mahallesi’ndeki mantar üretim tesisini ziyaret etmesinin ardından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini, devam eden beton yol çalışmalarını ve okul inşaatlarını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kapaklı Belediyesi tarafından Karlı Mahallesi’nde 80 dönümlük alanda yapımına devam edilen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Çetin, inşaatın son durumunu hakkında ekiplerle görüştü. Başkan Çetin, merkezin tamamlanmasıyla sokak hayvanlarının barınma, bakım ve tedavi hizmetlerinin tek merkezden karşılanacağını belirtti.

İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti

BETON YOL ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Karlı Mahallesi’ndeki iki projeyi inceledikten sonra Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde sürdürülen beton yol yapım çalışmalarını inceledi. Ekiplerden bilgi alan Başkan Çetin, beton yol çalışmasının akabinde kaldırım ve aydınlatma çalışmasının da yapılacağını ifade etti.

OKUL İNŞAATLARINI GEZDİ

Daha sonra hayırsever Turut ailesi tarafından yaptırılan Hacı Halis Turut Camii inşaatını da gezen Başkan Çetin, ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ile birlikte okul inşaatlarını gezdi. Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında kente kazandırılacak 16 derslikli ilkokul alanında başlayan hafriyat çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin, söz konusu alana bir de ortaokul yapılacağını belirtti.

Başkan Çetin, son olarak İnan Makina tarafından kentimize kazandırılacak ve yapımında sona gelinen 24 derslikli Zeliha Mehmet Tuscuoğlu Ortaokul inşaatında da incelemelerde bulundu.