19 Ekim Muhtarlar Günü Kapaklı’da bir dizi programla kutlandı. Çelenk sunma töreninin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin muhtarlar ile Kazak Gölü Kır Bahçesi sosyal tesiste bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kapaklı’da çelenk sunma töreni düzenlendi. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törene Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar Derneği Kapaklı Temsilcisi Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Muhtarlar Derneği Kapaklı Temsilcisi Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz tarafından muhtarlık çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

BAŞKAN ÇETİN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELEREK TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Çelenk sunma töreninin ardından Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında Kapaklı Kaymakamlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçede görev yapan 14 mahalle muhtarını Kazak Gölü Kır Bahçesi sosyal tesisinde yemekte ağırladı.

“MUHTARLARIMIZ, AZİZ MİLLETİMİZİN BİRİNCİ DERECEDE TEMSİLCİLERİDİR.''

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Kapaklı’da devam eden çalışmalar ve projeler hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Çetin, muhtarların talep ve isteklerini dinledi. Muhtarların, kamu ile vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü ifade eden Çetin, “Muhtarlarımız, aziz milletimizin birinci derecede temsilcileridir. Mahalli idarelerin temel yapıtaşı olan muhtarlarımız yerel yönetimin hamisidir. Hizmet ve çözüm ortağımız değerli muhtarlarımız ile her daim istişare halindeyiz. Kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü canı gönülden kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum.’’ dedi.

kapaklı-belediye-muhtarlar1

kapaklı-belediye-muhtarlar2