Kapaklı’da devam eden çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bahçeahıl ve Yanıkağıl Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sabah 05.30’da Kapaklı’dan  fotoğraf paylaşarak, “ Günaydın Türkiyem. Bugün günlerden Kapaklı. Bugün mesaimizin büyük bir bölümünü güzel ilçemiz Kapaklı’da sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız yatırımları ve gerçekleştirdiğimiz projeleri yerinde inceleyip, planlanan tüm çalışmalarımız için istişarelerde bulunacağız. Vatandaşlarımızla görüşüp talep ve önerileri alacağız” dedi.

HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

TESKİ Kapaklı Şube Müdürü Necmi Ölke ile bir araya gelen Albayrak, Kapaklı ilçesinde sürdürülen çalışmalarla ilgili genel değerlendirme yaptı. Albayrak, İlçemizde bulunan su arıtma tesisinde ve çeşitli bölgelerde incelemelerde bulunup personelden bilgi aldık. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla, şehrimiz ve halkımız için var gücümüzle çalışarak hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti

“İYİ HAFTALAR DİLİYORUM”

Albayrak daha sonra Bahçeağıl ve Uzunhacı Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarlar Kenan Çelik ve Mehmet Çakır ile mahallelerin genel durumunu istişare eden Albayrak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Albayrak, “Hemşerilerim bizi her zamanki içtenliği ve güler yüzleriyle karşıladı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, iyi haftalar diliyorum” dedi.