Sosyal medya hesabında Kapaklı ile ilgili kendisine sorulan sorulara cevap verdiği  “Çok Rahat, Çok Profesyonel” adlı bir video yayınlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Elinizdeki çantada ne var?” sorusuna da cevap verdi.

“Çok Rahat, Çok Profesyonel” adlı videoda “Elinizdeki çantada ne var?” sorusuna cevap veren Albayrak, “Bu çantada bugün Kapaklı için yapılacaklar ve yapılanlar var. Yapacağımız projelerin genel değerlendirmesi var” dedi.

“İLK VE TEK KÜLTÜR MERKEZİNİ KAPAKLIMIZA KAZANDIRDIK”

“Kapaklı için ne hizmet yaptınız?” sorusunu yanıtlayan Albayrak, “Kapaklı’nın ilk ve tek kültür merkezini Kapaklımıza kazandırdık ve adını da ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini verdik. Kapaklımızın ilk, Tekirdağımızın ikinci trafik eğitim parkını Kapaklı’ya kazandırdık. Kapaklı’daki en büyük sosyal belediyecilik projelerimizden bir tanesi olan Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hayata geçirdik” diye konuştu. 

“UÇAK PİSTİ GİBİ OLDU”

Kapaklı’da hayata geçirilen Erbay Caddesi Beton Yol Projesi hakkında konuşan Albayrak, “6 bin 500 metrekarelik beton yol uçak pisti gibi oldu ve bana göre Kapaklı’nın en kapsamlı caddelerinden bir tanesi oldu. Sadece burası değil tabi ki Kapaklı’nın ve 5 tane köyün de en kapsamlı yolları bizim dönemimizde yapıldı” ifadelerini kullandı.

“11 İLÇEYE 11 OKUL YAPARAK MİLLİ EĞİTİME VERDİK”

“Okul Yapmak sizin göreviniz mi?” sorusuna cevap veren Albayrak, “Her sene Tekirdağ’ın nüfus artışından dolayı 5 bin öğrencilik dersliğe ihtiyaç vardı. İlk yaptığım çalışmalardan bir tanesi 11 ilçeye 11 okul yaparak Milli Eğitime verdik. Kapaklı’ya da çok güzel bir okul yaptık. İsmini de Kurtuluş Zaferi Komutanlarından İsmet İnönü’nün ismini verdik” dedi.

11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu 11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu

“2 AY İÇİNDE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAK”

Kapaklı’da yaptığı çalışmaları anlatmaya devam eden Albayrak, “Bir diğer projemiz ise şu an yapımı devam eden ve bittiği zaman da tam olarak ortaya çıkacak olan Kent Park güzel bir görünüme kavuşacak. 2 ay içinde bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” diye konuştu.

“ARITMA TESİSİNİ KAPAKLIMIZA KAZANDIRACAĞIZ”

Kapaklı halkının sürekli sitem ettiği çamurlu su konusu hakkında açıklamalarda bulunan Albayrak, “Kapaklı yer altı sularından besleniyor. Kapaklı’da bulunan 136 bin nüfusun tamamının su ihtiyacını kuyulardan temin ediyoruz. Ancak kuyuların seviyeleri her yerde adım adım düşmekte. Kapaklı’da biz ilk geldiğimizde 150 metreden su alınırken bugün 400 metreye indiğini görüyoruz. Aşağı indikçe suların kalitesi de düşmekte. 400 milyon lira civarındaki artıma tesisini Kapaklımıza kazandırıp bu sorunu ortadan kaldıracağız. Elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.