Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Safiye Savaş’ın aday olmaması halinde aday olacağını açıklayan Adem Aydoğdu, “Gençleşen ve güçlenen kadroları iş başında görmek halkımızı mutlu edecek. Belediye başkanı ve meclis üyelerini seçen hemşerilerimizin Kapaklı’da itibar görmesini istiyoruz. Karadenizli hemşerilerimizin oyunu kimse çantada keklik olarak görmesin” diye konuştu.

Yaklaşan yerel seçimlerde aday olmak istediğini DEVA Partisi teşkilatı ile görüştüğünü ifade eden Aydoğdu, “Köyden ve kırsaldan bir umutla Kapaklımıza iş için çalışma gelen işçi ve emekçi halkımızı yalnız bırakmayacağız halkımız bize güvensin çünkü liyakat dinamik geç kadrolar ile belediye başkanı olacağız. Gençleşen ve güçlenen kadroları iş başında görmek halkımızı mutlu edecek. Belediye başkanı ve meclis üyelerini seçen hemşerilerimizin Kapaklı’da itibar görmesini istiyoruz. Karadenizli hemşerilerimizin oyunu kimse çantada keklik olarak görmesin.

“KAPAKLI HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

İlçemizde öncelik DEVA Partisi İlçe Başkanı Safiye Savaş aday çıkmaması durumunda teşkilat başkanı olarak belediye başkan adaylığımı siz değerli Kapaklı halkımıza sunuyorum. Kapaklımızı üçgen çemberine sıkıştırılmış aynı adaylar dayatılıyor. Gelişmekte olan Kapaklımıza hiçbir proje sunulmadan sadece rant siyaseti izleniyor. Bir DEVA gönüllüsü olarak başta Karadenizli hemşerilerimizin ve Kapaklı halkımızın oylarına talibim. Şu bilinmelidir ki hızlı gelişmekte olan Kapaklımıza işi laiki ile bilen uzman kadromuz ile Kapaklı halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.