Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ'da çok mesajlaştığı için telefonunun şifresini söylemesini isteyen baba, cevap alamayınca 14 yaşındaki kızını İngiliz anahtarıyla dövdü. Annesinin şikayetiyle acımasız baba gözaltına alındı. Baba  F.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi ile babası 5 yıl önce ayrılan A.S. bir restoranda garson olarak çalışan babası D.S. ile Reşadiye Mahallesi'ndeki evinde yaşamaya başladı. Bir gün kızının çok fazla telefonla mesajlaştığını söyleyen baba, kontrol etmek üzere kızından cep telefonunun şifresini istedi. Talebi kızı tarafından reddedilen baba, çılgına dönerek kızını İngiliz anahtarı ile feci şekilde darp etti.

Annesi F.K.'yi durumdan haberdar eden A.S., annesinden yardım istedi. Kızını alarak Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giden anne F.K., eski eşinden şikayetçi oldu. Annenin şikayeti üzerine ifadesi alınan F.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.