Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ’da silahlı kavgada ağır yaralanan ve bir süredir yoğum bakımda tedavi gören bekçi Fırat Doğan, şehit oldu.

13 Temmuz'da Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesi'nde silahlı kavga ihbarına giden bekçiler Gökçen Koşal ile Fırat Doğan'ın üzerine, Necip Sevil tarafından pompalı tüfekle ateş açılmıştı. Gökçen Koşal şehit olurken, Fırat Doğan ise ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Doğan, aylar süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

EGM: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Emniyet Genel Müdürüğü (EGM), sosyal medya üzerinden Doğan'ın şehit olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, "Tekirdağ Süleymanpaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçisi Fırat Doğan, 14.07.2021 tarihinde görevi sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanmış, tedavi gördüğü İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde 03.10.2021 günü kurtarılamayarak şehit olmuştur. Aziz şehidimize Alah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim." ifadeleri yer aldı.