Kapaklı’da yerel seçim çalışmalarını yürüten AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile Bahçelievler mahallesinde kasaplık yapan bir esnaf arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada AK Partili grup içerisinde yer alan bazı kişiler esnafın üzerine yürümeye kalkınca, esnaf sert tepki gösterdi. Eline aldığı satır ve bıçakla AK Partili grubun üzerine yürüyen kasabı babası ve çevredekiler zorlukla sakinleştirdi. Olay, iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, taraflar karakolluk oldular.

ÇEVREDEKİLER ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

İddialara göre, Bahçelievler Mahallesi’nde seçim çalışmalarını yürüten AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, kasaplık yapan bir esnaf tarafından reddedilince ortam gerildi. Çıkan tartışmada, AK Partili grup içerisindeki bazı kişiler esnafın üzerine yürümeye çalıştı. Elinde satır ile kalabalık gruba karşılık veren esnaf babası ve çevredekiler tarafından zorlukla sakinleştirilirken, olay sonrası taraflar karakolluk oldu.

HER İKİ TARAF DA BİRBİRİNİ SUÇLADI

AK Partililerle tartışma yaşayan esnaf, kimseye hakaret etmediğini ve işyerine gelen partilileri ‘Size oy yok. Lütfen çıkar mısınız’ diyerek reddettiğini söylerken, AK Partili grup ise esnafın hakaret ettiği iddiasında bulundular.

“SAKSIYA TEKME FİTİLİ ATEŞLEDİ”

Kameralara yansıyan görüntülerde, AK Partili bayanların işyerine girdiği ve esnaf tarafından reddedildiği görülüyor. Bayanların grupta yer alan erkelerin yanına gitmesinin ardından ortam biranda geriliyor. Bazı isimler esnafın üzerine yürümeye çalışırken, bazıları ise onlarını engellemeye çalışıyor. Olayın fitilini ateşleyen nokta ise AK Parti İlçe yöneticilerinden bir ismin işyeri önündeki saksıları tekmelemesi oluyor. Bu saldırının ardından kendini kaybeden esnaf eline aldığı satır ile AK partili grubun üzerine yürüyor.