Kapaklı Gazetesi - ‘Kalacak yerim yok’ diyerek kendisine ulaşan kadını evine davet eden bir kişi, hırsızların ağına düştü. İşte olduğu esnada evindeki tüm eşyaların çalındığını belirten mağdur E.Ç., “Güvenip evimi açtım tırnak makasına kadar çalmış” dedi.

Kapaklı’da yaşanan soygun akıllara durgunluk verdi. Mağdur E.Ç.’nin iddiasına göre, sosyal medyadan tanıştığı bir kadın kalacak yeri olmadığını iddia ederek E.Ç.’den yardım istedi. E.Y. adlı kadını yardım amaçlı evine davet eden E.Ç., evi soyulunca soluğu karakolda aldı.

“BOŞANDIĞINI VE KALACAK YERİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ”

E.Y. ile sosyal medya üzerinden tanıştıklarını ifade eden E.Ç., “Bu kişi ile çalıştığı yerden tanışıyorduk. Bir gün sosyal medya üzerinden kendisini aramam için numarasını attı. Görüştüğümüzde yeni boşandığını, kendisinin ve çocuğunun kalacak yeri olmadığını söyledi. Yardım amaçlı evime davet ettim. Bir süre beraber yaşadık.” dedi.

“40 BİN LİRALIK EŞYA ALDIM”

Beraber yaşadıkları dönemde E.Y.’nin teklifi ile evine yeni eşyalar aldığını söyleyen E.Ç., “Bu kadın bana evimin bekar evi olduğunu ve yeni eşyalar almam gerektiğini söyledi. Yaklaşık 40 bin liralık beyaz eşya ve mobilya aldım. Bir kısmını birikiminden harcadım, bir kısmı için de kredi çektim.” ifadelerini kullandı.

“AVİZELERİMDEN TIRNAK MAKASINA KADAR HER ŞEYİ GÖTÜRMÜŞ”

Evi soyulunca gerçeğin ortaya çıktığını söyleyen E.Ç., “Bir gün gece vardiyasına gitmek için evden çıktım. Eve döndüğümde bütün eşyalarım çalınmıştı. Komşularımdan öğrendiğim kadarıyla ben işe gidince evdeki tüm eşyaları bir kamyona yükleyip gitmiş. Avizelerimden tırnak makasına kadar her şeyi çalmış. Bana boşandım demişti ama daha sonra boşanma arifesinde olduğunu öğrendim. Annesinin babasının numarasını buldum ama hepsi bu olaya kayıtsız kaldılar.” dedi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma işlemleri sürüyor.