Kapaklılı genç rap sanatçısı Berk Deniz Tezel, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir şarkı klibinde uyuşturucuyu özendirdiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Yaptığı rap parçalarıyla Kapaklı’da ve bölgede adını duyuran genç rapçi Berk Deniz Tezel(20), 8 Eylül’de adını albümden alan ‘Çat Kapı’ isimli parçayı sosyal medya hesabında yayınladı. Parçada uyuşturucu ve suçu övdüğü gerekçesiyle emniyetin radarına yakalanan genç müzisyen, Çorlu Narkotik Şube ekiplerince gözaltına alındı. 1 Ekim Pazartesi günü saat 14:00’da İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunduğu evinden gözaltına alınan Tezel, emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

‘’MÜZİK TEKRAR ÖZGÜR’’

İfadesinin ardından olayı sosyal medya hesabında duyuran müzisyen Berk Deniz Tezel, ‘’ Dün sabah Çat Kapı şarkımdan ötürü gözaltına alındım. "Uyuşturucuya özendirmek"  sanırsam bu yasa bir tek Rap müzik sanatçıları için uygulanıyor çünkü hali hazırda dizi ve filmlerde benim klibimden daha hatırı sayılır şekilde bu suç işleniyor. Canları sağolsun. Merak edenler için söyleyeyim ifademi alıp bir gece misafir ettiler, şuan evimdeyim. Şimdi ilk mahkemeyi bekliyorum. Herşeye rağmen Narkotik'te ki abilerime teşekkür ederim. Hiç değilse onları tanımış oldum hepsi kral adamlar... Stres yok, müzik tekrar özgür.’’ İfadelerini kullandı.