Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de Kırgızistan uyruklu gelinini bıçakla öldürerek parçalara ayıran ve sonrasında çöp torbasına doldurarak park halindeki aracının bagajına dolduran kayınpeder gözaltına alındı.

Akıllara durgunluk veren olay, İstasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 65 yaşındaki Fehmi A. oğlu evde olmadığı sırada 2 çocuk annesi gelini Ayat A. ile tartışma yaşadı. Kavgaya dönüşen olayda cinnet geçiren Fehmi A., eline aldığı bıçakla gelini Ayat A.’yı bıçakladı. Çok kan kaybeden Ayat A., olay yerinde hayatını kaybetti.

CESEDİ PARÇALAYIP POŞETLERE DOLDURDU

Öldürdüğü gelininin cesedinden kurtulmak isteyen Fehmi A., cesedi parlayıp evdeki çöp torbalarına doldurdu. Daha sonra poşetleri arabasının bagajına dolduran zanlı, ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekiplerince yakalandı.

İTİRAF ETTİ

Fehmi A. suçunu itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan cani kayınpeder, savcılığa sevk edildi. Öte yandan ölen Ayat A.’nın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesine gönderildi.