Kapaklı Gazetesi - Süleymanpaşa’da emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda 2’si kadın 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Süleymanpaşa ilçesinde “Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama“ suçuna ilişkin yapılan çalışmalar doğrultusunda Ş.E. isimli şahsın para karşılığı kadınlara zorla fuhuş yaptırdığını tespit etti. Derinleştirilen soruşturmada E.G. isimli ikinci bir şahsın da buna aracılık ettiği öğrenildi.

2 YABANCI UYRUKLU KADIN YAKALANDI

Şüphelinin fuhuş amacı ile erkeklere para karşılığında pazarladığı iddia edilen Türkmenistan uyruklu Z.U. ve Özbekistan uyruklu F.M. isimli kadın şahıslar da Asayiş Şube Müdürlüğü’ne intikal ettirilerek gerekli işlemlere başlandı. Yabancı uyruklu kadın şahıslar gerekli işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

6 SUÇTAN YAKALAMA EMRİ VAR

Ayrıca şüpheli Ş.E. isimli şahsın, İstanbul Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliğince “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık”, İstanbul, Çorlu ve Gönen’de çeşitli suçlarından arandığı ve 6 adet yakalama emri olduğu tespit edildi.

Adliyeye sevk edilen Ş.E ve E.G serbest bırakıldılar.