Atatürk Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Dünür oldukları öğrenilen iki aile arasında meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Vahid E.’nin kızı Hümeyra Ş., 7 ay önce kaçarak Mahsun Ş. İle evlendi. O günden sonra iki ailenin arası kız alıp-verme nedeniyle açıldı. 25 Aralık Cuma günü iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle yeniden kavga çıktı. Çıkan kavga sonucu Hümeyra Ş. Baba evine döndü. Aynı gün Vahid E.2nin ikamet ettiği Atatürk Mahallesi Şükran Sokak’ta bulunan eve gelerek dünürleri ile tartışmaya başlayan damat Mahsun Ş. Ve ailesine baba Vahid E. Kurşun yağdırdı. Dünürlerine 22 kurşun sıkan Vahid E’nin tüfeğinden çıkan kurşunlarla Ömer Ş. ve oğlu Mahsun Ş. hayatını kaybetti. Serhat Ş., Mehmet Ş.(25), Mehmet Ş.(19) ve Fatih Ş. İse yaralandı.

DÜNÜRLERİNE KURŞUN YAĞDIRDI 
Görgü tanıklarına göre saat 14:00 sularında meydana gelen olayda, Vahid E., evinin önünde çıkan tartışma sonucu damadı Mahsun Ş. yanındakilere kurşun yağdırdı. Av tüfeğinden çıkan kurşunlarla yaralanan damadın babası Ömer Ş., Fatih Ş. ve Mahsun Ş. Kapaklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Ş., Serhat Ş. ve Mehmet Ş. ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Hastanedeki ilk müdahalelerinin ardından Fatih Ş. ve Mahsun Ş. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastaneye ağır yaralı olarak getirilen baba Ömer Ş. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Mahsun Ş.’de oradaki tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

GÖZALTINA ALINDI
Olayın ardından Vahid E. ve oğlu Turan E. emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sürüyor.