Kapaklı Belediyesi’nin ‘İkizgöller Mesire Alanı’ projesi için yapılan elektrik trafosu, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Kapaklı Belediyesi, geçtiğimiz aylarda ‘İkizgöller Mesire Alanı’ projesi için elektrik hatlarının çekim çalışmalarını tamamladı. Projede kullanılan 400 KVA'lık ve yaklaşık maliyeti 50 bin TL olan elektrik trafosu, 8 Mayıs 2018 Çarşamba günü kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. 

‘’GEREKLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI’’

Kapaklı Belediyesi’nin olay hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’ Yaklaşık maliyeti 50 bin TL olan Elektrik Trafosu 08.05.2018 tarihinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınmıştır. Jandarma ekipleri ve belediyemiz ilgili personelleri tarafından olay yeri incelemeleri yapılarak gerekli soruşturmalar başlatılmıştır.  Kamu malını çalan bu hainlerin en kısa sürede bulunarak Türk adaletinin önüne çıkartılacağından şüphemiz yok.’’

MART AYINDA’DA TESKİ’YE SALDIRILMIŞTI

Trafoya yapılan saldırı ve hırsızlık olayı akıllara, Mart ayında gerçekleşen kimliği belirsiz kişilerin TESKİ’ye ait Su Deposu Ve Terfi Merkezi’ne saldırısını getirdi. Karaağaç’ta bulunan Su Deposu ve Terfi Merkezi’ne gerçekleştirilen saldırıda da kapı kilitleri kırılarak merkezin kabloları çalınmıştı.