Kapaklı Gazetesi - Saray’da iki kişi arasında yaşanan kavga kanlı bitti. Kavgada Emirhan B. isimli genci bıçaklayan Ümit S. isimli zanlı, mahalleli tarafından linç edilmek istendi.

Olay, akşam saatlerinde Sefaalan Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bir marketten alışveriş yapan Ümit S., iddiaya göre market çıkışında 25 yaşındaki Emirhan B. ile sözlü tartışmaya girdi. Kısa sürede sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, Ümit S. yanında taşıdığı bıçakla Emirhan B.’yi boynundan bıçaklayarak ağır yaraladı. Ümit S. olayın ardından aracıyla hızla uzaklaştı. Ağır yaralanan Emirhan B., 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MAHALLELİ LİNÇ ETMEYE ÇALIŞTI

Olayı duyan mahalle sakinleri Ümit S.’nin evinin bulunduğu siteye giderek zanlıyı linç etmek istediler. Öfkeli kalabalığı jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Ümit S. adlı zanlı evinde gözaltına alındı. Mahalle sakinleri Ümit S.’nin yaklaşık 7 yıldır Sefaalan Mahallesi’nde ikamet ettiğini ve daha önce de birçok kez mahallede sorun çıkardığını ve bugüne kadar herhangi bir ceza almadığını iddia ettiler.

ADLİYEYE ÇIKARILDI

Saray Devlet Hastanesine kaldırılan Emirhan B., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edildi. Zanlı Ümit S. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.