Kapaklı'da 2 gündür kendisinden haber alınamayan Mustafa Ağcakaya (20), ormanda ölü bulundu.

Öğrenilen bilgilere göre Atatürk Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan Mustafa Ağcakaya’dan 2 gündür haber alınamıyordu. 20 yaşındaki gencin ortadan kaybolmasının ardından her yerde Mustafa Ağcakaya’yı arayan ailesi ve arkadaşları, 9 Kasım Cuma günü öğle saatlerinde gelen acı haberle yıkıldı.

AĞACA ASILI BULUNDU

Günlerdir evine uğramayan Mustafa Ağcakaya, Pınarça Mahallesi’ndeki metruk otel binasının önündeki ormanlık alanda asılı bir şekilde bulundu. Ormanlık alanda hayvanlarını otlatan köylülerin Ağcakaya’yı fark etmesinin ardından; ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna götürülen Ağcakaya’nın naaşı, ardından otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

O SÖZLER YÜREK BURKTU

Genç yaşta hayata veda eden Mustafa Ağcakaya'nın intiharının ardından ailesi yasa boğulurken, arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Genç adamın psikolojik sorunları olduğu ve daha önceden de intihar etmeyi denediği öğrenildi. Daha önce sosyal medya hesabında ‘’ Hayat avucundaki su gibidir. Sen tutmaya çalıştıkça o akıp gider...’’ sözünü paylaşan Ağcakoca’nın intiharı yürekleri burktu.