Okul servisi ve okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi Okul servisi ve okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi

Kapaklı Gazetesinin sosyal medya hesabında yapılan “Önümüzdeki yerel seçimlerde Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak kimi görmek istersiniz?” anketi sonuçlandı. Kullanılan 4.254 oyun yüzde 22’sini alan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adem Sekmen, 936 oy ile birinci oldu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 685 oy ile ikinci, Akın Yılmaz ise 542 oy ile üçüncü sırada yer aldı. Listede ilk üç sırada yer alan isimlerin AK Parti’de siyaset yapan isimler olması ise dikkat çekti. 

Kapaklı Gazetesi, yapmış olduğu haberler ve anket çalışmaları ile ilçenin gündemini oluşturmaya devam ediyor. Kapaklı Gazetesinin sosyal medya hesabında yaptığı “Önümüzdeki yerel seçimlerde Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak kimi görmek istersiniz?” anketi vatandaşların büyük ilgisini çekti. 4.254 kişinin oy kullandığı ankette büyük bir sürprize imza atan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adem Sekmen, oyların yüzde 22’sinin alarak 936 oy ile birinci oldu. Oyların yüzde 16’sını alan mevcut Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 685 oy ile ikinci, AK Parti 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Akın Yılmaz ise 542 oy ile üçüncü oldu. 

Ankette sürpriz bir şekilde öne çıkan BY Döner’in sahibi genç iş insanı Ömer Terbiyeli 335 oy ile dördüncü, 2004-2019 dönemi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı 252 oy ile beşinci, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ise 237 oy ile altıncı sırada yer aldı. 

kapakli-belediye-baskan-2