Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından ilçe halkını kış sporlarıyla tanıştırmak ve sömestr tatilinde olan öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için açılan buz pateni pisti, Çorlu Belediyesinin önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda kuruldu. Buz pistinin 18 Şubat’a kadar 1 ay boyunca buz pateni meraklıları için açık olacağı belirtildi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, kurulan buz pistine ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

“ÖMÜR BOYU BAŞARI, SAĞLIK VE MUTLULUK TEMENNİ EDİYORUM”

Gelin ile damat yakınları birbirine girdi: 1 yaralı Gelin ile damat yakınları birbirine girdi: 1 yaralı

Ziyaretin ardından açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından Çorlu ilçemizde çocuklarımıza karne hediyesi olarak sunduğumuz buz pistini Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt ile birlikte ziyaret ettik. Gözlerindeki mutluluğu hissettiğimiz evlatlarımızla fotoğraf çekilerek sohbet ettik. Güzel yavrularıma ömür boyu başarı, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum” diye konuştu. 

“BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise yaptığı açıklamada, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz buz pistimizde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak ile incelemede bulunduk. Çocuklarımızın buz pateni sporuna yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.