Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

Adalet Bakanı Yardımcısı Ramazan Can’ı makamında ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, “Bakan Yardımcımız Kapaklı’ya Noter atamasına ilişkin süreci hızlıca başlattı. Kapaklımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Özcan, “Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Ramazan Can’ı makamında ziyaret ettik.  İlimizde kurulan Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi ile alakalı istişare ettik. İl Başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte kısa süre önce ziyaret ettiğimiz Bölge Adliye Mahkememizin eksiklerinin giderilmesi, faaliyete başlayabilmesi ve gerekli personel atamalarının yapılması için talebimizi Bakan Yardımcımıza ilettim. En az bizler kadar konuya hakim olan Bakan Yardımcımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz.

“TEKİRDAĞ’IMIZIN GELECEĞİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Kapaklı İlçemize Noter atanması konusunda da hemşehrilerimizden gelen yoğun talep ile ilgili de Sayın Bakan Yardımcımız hemen aksiyon alarak Noter atamasına ilişkin süreci hızlıca başlattı. Kapaklımıza hayırlı olsun. Ortak paydamız Tekirdağ’ımızın geleceği için birlikte çalışıyoruz” dedi.